Dokonanie płatności za bilet jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu i poniższych zapisów:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundacje Inside Out ul. Relaksowa 4/105 KRS: 0000761172 dla celów marketingowych i statystycznych Fundacji Inside Out, w tym profilowania danych osobowych Klienta, w trakcie a także po wygaśnięciu usług realizowanych przez Fundacje Inside Out. Więcej w polityce prywatności.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundacje Inside Out ul. Relaksowa 4/105 KRS: 0000761172 drogą elektroniczną (mail, telefon, sms) w celach marketingowych w szczególności na otrzymywanie informacji handlowych i ofert, otrzymywanie artykułów i innych bezpłatnych materiałów szkoleniowych, kodów rabatowych na wybrane produkty w sklepie online, oferty specjalne dla wybranych klientów i inne informacje handlowe na podstawie art. 10 Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz ,w przypadku marketingu bezpośredniego, wykonywanego przy użyciu telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących, tj. numer telefonu, zgodnie z art. 172 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. z 2017 r., poz. 1907 ze zm.). Więcej w polityce prywatności.

Wyrażam zgodę na realizację zamówienia i jego wysyłkę akceptując postanowienia regulaminu i kontakt drogą elektroniczną (mail, telefon, sms) przez Fundacje Inside Out ul. Relaksowa 4/105 KRS: 0000761172 w celu przekazania informacji dotyczących realizacji zamówienia, a w przypadku szkoleń dodatkowo – aby przekazać informacje organizacyjne, informacje o zadaniu domowym oraz o certyfikacie ukończenia szkolenia. *

Fundacje Inside Out ul. Relaksowa 4/105 KRS: 0000761172 zapewnia realizacje uprawnień wynikających z przepisów prawa, tzn. umożliwia Klientowi dostęp do treści własnych danych osobowych i ich poprawienia, cofnięcie zgody, prawo wniesienia umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych oraz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania własnych danych w celach marketingowych lub wobec przekazania ich innemu administratorowi danych. W celu wykonywania powyższych uprawnień prosimy o przesłanie wiadomości mailowej na adres mailowy: rodo@fundacjainsideout.pl zawierającego następujące dane: imię, nazwisko, numer telefonu, adres e-mail oraz uzasadnienie i treść żądania. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.