PROMOCJA
facebook_piktogram.png

Spektakle Teatru LUKLA lub Teatru Golf III

Spektakle improwizowane w 100% oparte na sugestiach publiczności.

Improwizacja teatralna pozwala opowiadać historie, tworzyć postacie, relacje, kreować świat. Doświadczenia życiowe widzów, biorących udział w przedstawieniu oraz bogata przeszłość teatralna aktorów w połączeniu z "impro" to swoisty eksperyment, do którego chcemy zaprosić widzów. Spektakle improwizowane są każdorazowo wyzwaniem, skokiem na „głęboką wodę”. Przed ich rozpoczęciem nikt (nawet aktorzy) nie wie, co się wydarzy, jakie tematy zostaną poruszone, jakie historie opowiedziane i jakie tajemnice ujawnione. Scena i widownia powołują do życia bohaterów, którzy następnie mierzą się z problemami, rozwiązują je lub są nimi przygniatani. Wytwarza się energia, która spaja aktorów i widzów, łączy przestrzeń iluzji teatru z przestrzenią życia.

Chcesz, aby na Twoim wydarzeniu wystąpili nasi aktorzy? Skontaktuj się z nami: biuro@fundacjainsideout.pl

Teatr Lukla

Aktorzy: Wioleta Tomica, Basia Szarwiło, Karolina Hordyjewicz (fortepian), Piotr Bublewicz, Bogusław Byrski, Adam Organista

Teatr Golf III